Siirry suoraan sisältöön

Grannenfelt Financen tehtävänä on löytää rahoitus yritysten visioiden toteuttamiseen sisältäen myös riskialttiimpia hankkeita, jotka toteutuessaan voivat ratkoa suuria haasteita ja rakentaa kestävää tulevaisuutta. Lisäksi toimimme yrityskauppojen ja yritysjärjestelyiden neuvonantajana.

Yhdistämme yksityisen ja julkisen rahoituksen

Rahoituksen asiantuntijana järjestämme asiakkaille niin oman kuin vieraan pääoman ehtoista rahoitusta sekä tukimuotoisia rahoitusinstrumentteja. Olemme asiakkaidemme henkilökohtainen opas ja tavoitteenamme on aina löytää heidän kannaltaan optimaalisin ratkaisu rohkeisimpiinkin hankkeisiin käyttämällä julkisia ja yksityisiä rahoitusmahdollisuuksia. 

Yrityskauppojen kokonaisvaltainen neuvonantaja

Yrityskaupoissa ja yritysjärjestelyissä Grannenfelt Financen neuvoo sekä osto- että myyntiosapuolen (buy &  sellside) toimeksiannoissa. Yrityskauppojen asiantuntijana toimimme hankkeen jokaisessa vaiheessa analyyseistä ja valmisteluista vastapuolten tunnistamiseen, neuvotteluihin ja kaupan päätökseen saattamiseen.

Grannenfelt Financen arvot

Arvontuotto

Arvontuotto

Toimintaamme ohjaa aina arvontuotto asiakkaalle.

Yhdistämme julkisen ja yksityisen rahoitusosaamisen löytääksemme optimaalisimman rahoituksen kasvun tueksi sekä tarjoamme aina tehokkaimman, kattavimman ja korkealaatuisimman palvelun saavuttaaksemme parhaimman mahdollisen lopputuloksen.
Tulevaisuuden usko

Tulevaisuuden usko

Ajattelutapaamme ja asennettamme kuvaa hyvin rohkeus katsoa nykyhetken yli ja tahto muuttaa vallitsevaa tilaa. Meille tulevaisuus tarkoittaa mahdollisuuksia ja valamme samaa uskoa myös asiakkaisiimme.

Vaikuttavuus

Vaikuttavuus

Kannamme aina vastuumme rahoituksen neuvonantajana ESG-regulaatiota noudattaen.

Toimintamme avulla autamme myös asiakasyrityksiä toteuttamaan omia vastuullisuustavoitteitaan ja teemme osamme vihreän siirtymän hankkeiden ja parempaa tulevaisuutta visioivien yritysten kasvun mahdollistamisessa.

Työmme vaikutukset näkyvät myös yhteiskunnassa yritysjärjestelyiden ja kasvun kautta työpaikkoina, elinvoimana ja jatkuvuutena.

Sitoutuneisuus

Sitoutuneisuus

Sitoudumme asiakkaan etujen edistämiseen ja tavoitteisiin. Meidät tunnetaan luotettavana neuvonantajana, ja tästä pidämme kiinni.

Toimintaamme kuuluu aito asiakaslähtöisyys ja jousto asiakkaan tarpeiden mukaan – käännämme jokaisen kiven järjestääksemme parhaan mahdollisen rahoituksen ja löytääksemme oikean osapuolen yrityskauppoihin.

Grannenfelf Financen missio

Tehtävämme on löytää rahoitus yritysten visioiden toteuttamiseen. Tämä tarkoittaa myös riskialttiimpia hankkeita, jotka toteutuessaan voivat ratkoa suuria haasteita ja rakentaa kestävää tulevaisuutta.

Kattavan yritysrahoitusosaamisen lisäksi, pk-yritykset saavat meiltä laadukkainta mahdollista palvelua, jotta yrityskaupat ja niiden positiiviset vaikutukset toteutuisivat. 

Olemme täällä luomassa huomisen kasvumahdollisuuksia – ihmisille ja yrityksille.

Ihmisiä vuorella katselemassa aurinkoa
Vaeltajat vuorella

Grannenfelt Financen visio

Kestävä huominen ei tapahdu ilman vahvaa muutos- ja kasvuhalukkuutta. Joskus muutos tarkoittaa yrityksen myymistä toisaalle, toisinaan rohkean vision ääneen lausumista tai yrityksen kansainvälistymistä.

Kaikki tämä vaatii rohkeutta. Liian usein pelko, riski, rahoituksen vaikeus tai sijoittamisen epävarmuus syövät yritysten ja ihmisten uskoa omiin kykyihinsä ja mahdollisuuksiinsa saada tarpeellisia muutoksia aikaan.

Me voimme muuttaa vallitsevaa tilaa, sillä ydintoimintamme lopputulokset – rahoituksen järjestyminen tai uuden omistajan löytyminen – edistävät yritysten kehitystä, kasvua ja luottamusta.

Siksi kasvun ja muutoksen mahdollistaminen on meitä päivittäin ohjaava tavoite. Työmme on valmis, kun jokainen toteutuksen ansaitseva hanke, yrityskauppa tai vahvin visio on tuotu unelmista todellisuuteen.

Luomme maailmaa, jossa rohkeat mahdollisuudet toteutuvat.

Grannenfelt Finance-5

Rahoituksen ja yrityskauppojen asiantuntijat

Grannenfelt Financen tiimi on kokenut ja dynaaminen joukko rahoituksen ja yrityskauppojen asiantuntijoita. Olemme sitoutuneita asiakkaamme etujen edistämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Tiimimme jäsenillä on vuosikymmenten kokemus mm. pääomakierroksista, vihreän siirtymän hankkeista, yritystuista ja erilaisista yritysjärjestelyistä.

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan hermolla

Jätä yhteystietosi päästäksesi ajan tasalle viimeisimmistä rahoituksen ja yrityskauppojen uutisista.