Siirry suoraan sisältöön

Hycamite TCD Technologies – 25M€ pääomankeräys

Grannenfelt Finance toimi Hycamite TCD Technologies Oy:n taloudellisena neuvonantajana 25M€ pääomankeräysprosessissa.

Hycamite TCD Technologies – 25M€ pääomankeräys

Grannenfelt Finance toimi Hycamite TCD Technologies Oy:n taloudellisena neuvonantajana 25M€ pääomankeräysprosessissa. Uusina sijoittajina mukaan tulivat japanilainen monialayritys Sojitz Group ja suomalainen family office Stephen Industries. Rahoituskierrokseen osallistuivat myös Ilmastorahasto sekä nykyiset sijoittajat HAI Kapital, Holdix ja Turret.

Hycamite on nopeasti kasvava ja palkittu yritys, joka perustettiin Kokkolassa vuonna 2020 torjumaan ilmastonmuutosta. Hycamiten teknologia auttaa teollisuuden hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä tarjoamalla vähähiilistä vetyä ja kestäviä hiilituotteita vaativiin teollisuussovelluksiin. Yhtiön uusi pyrolyysiteknologia perustuu sen termokatalyyttiseen hajotusprosessiin (TCD), jonka yhtiö on kehittänyt yhdessä Oulun yliopiston kanssa. Pääasiallisia asiakkaita ovat teollisuus ja merenkulkuala, joille Hycamite tarjoaa nopeita hiilenpoistoratkaisuja.

Puhtaalla vedyllä on merkittävä rooli energia-alalla ja kustannustehokkaiden vähähiilisten energiainnovaatioiden tarve ei ole koskaan ollut näin ilmeinen. Vaikka olemassa on monia vähähiilisiä vetyratkaisuja, niillä on usein kustannuksiin, skaalautuvuuteen ja tehokkuuteen liittyviä haasteita - haasteita, jotka voidaan ratkaista Hycamiten teknologialla.

Grannenfelt Finance rooli

Rahoitusstrategia: Eri rahoituslähteet huomioonottavan ja yksityiskohtaisen rahoitusstrategian laatiminen

Materiaalin valmistelu: Grannenfelt suunnitteli ja laati markkinointimateriaaleja ja -strategioita sijoittajaneuvotteluita varten

Sijoittajakontaktointi: Grannenfelt identifioi, arvioi ja kontaktoi potentiaaliset sijoittajat

Due Diligence/neuvottelut: Grannenfelt avusti Hycamitea due diligence -prosessissa, neuvotteluissa ja rahoituskierroksen loppuunsaattamisessa

Julkinen rahoitus: Grannenfelt identifioi, valmisteli ja kirjoitti yhtiölle useita julkisia rahoitushakemuksia

Lue lisää yhtiöstä täältä

Hycamite on intohimoisesti mukana edistämässä myönteistä muutosta energiaympäristössä. Uskomme, että puhdas vety ja kiinteät, korkealaatuiset hiilituotteet ovat olennainen osa maailmanlaajuisten ilmastotavoitteiden saavuttamista. Grannenfelt Finance on ollut korvaamaton kumppani, joka on auttanut meitä varmistamaan pääomaa, jota tarvitsemme toimintamme laajentamiseen ja pysyvän vaikutuksen aikaansaamiseen.
— Laura Rahikka, CEO, Hycamite TCD Technologies

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan hermolla

Jätä yhteystietosi päästäksesi ajan tasalle viimeisimmistä rahoituksen ja yrityskauppojen uutisista.