Siirry suoraan sisältöön

Vihreän vedyn tuottaja P2X Solutionsin hanke etenee: 20M€ pääomasijoituspotista sovittu

AIM Capital Group, Grannenfelt Finance ja AIM Capital avustivat P2X Solutionsia 20 miljoonan euron pääomakierroksella.

Vihreän vedyn tuottaja P2X Solutionsin hanke etenee: 20M€ pääomasijoituspotista sovittu

AIM Capital Group, Grannenfelt Finance ja AIM Capital avustivat P2X Solutionsia 20 miljoonan euron pääomakierroksella.

Olemme ylpeitä voidessamme työskennellä P2X Solutionsin erittäin kokeneen tiimin kanssa. Herkko Plitin johtamalla tiimillä on ainutlaatuiset edellytykset toteuttaa menestyksekkäästi tämän mittakaavan energiamurroshanke. Heillä on pitkäaikainen vahva kokemus energiainfrastruktuuri-omaisuuden rakentamisesta, operoinnista ja hallinnoinnista sekä syvälliset taidot ja toteutusvalmiudet. Uskomme vahvasti vihreän vedyn markkinoiden nopeaan kehitykseen ja P2X:n kykyyn olla alan johtava yritys.


 “Lämpimästi tervetuloa kaikille P2X Solutionsin uusille ja nykyisille strategisille kumppaneille, jotka ovat yhdessä saavuttaneet poikkeuksellisen hyviä tuloksia investoimalla läpimurtoyrityksiin ja teknologioihin, jotka vauhdittavat puhtaaseen energiaan siirtymistä."
-Lasse Grannenfelt, partner, Grannenfelt Finance

"Kolme vuotta sitten kehitimme toimintakehyksen, jonka avulla ilmastomuutos asetetaan etusijalle asiakastyössämme. Sijoittajilla on mielestämme tärkeä rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa. Kun uusia teknologioita ja hallitusten linjauksia julkaistaan, siirtymätahti kiihtyy entisestään. Tämä edellyttää dynaamista ja aktiivista sijoituslähestymistapaa. Odotamme innolla, että voimme jatkossa tarjota näitä sijoitusmahdollisuuksia ilmastoon keskittyvälle sijoittajayhteisölle", sanoo AIM Capitalin toimitusjohtaja Miikka Hautamäki.

P2X Solutions, suomalainen vihreän vedyn ja power-to-x-teknologian edelläkävijä, on päässyt rahoituskierroksellaan sopimukseen 20 miljoonan euron pääomasijoituksesta. Yhtiö on 8.12.2021 allekirjoittanut sopimuksen nollapäästöisiä energiaratkaisuja kehittävän Enersense International Oyj:n kanssa 13-18 miljoonan euron sijoituksesta P2X Solutions Oy:öön. Sijoituskierrokseen osallistuu Enersensen lisäksi mm. yhtiön varhaisen vaiheen sijoittaja Lifeline Ventures (www.p2x.fi).

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan hermolla

Jätä yhteystietosi päästäksesi ajan tasalle viimeisimmistä rahoituksen ja yrityskauppojen uutisista.