Siirry suoraan sisältöön

Netradar - rahoituskokonaisuus omasta ja vieraasta pääomasta

Celltrum Oy:n Netradar-ratkaisu tarjoaa tietoliikenneoperaattoreille hyvin kattavan ja ajantasaisen tiedon tietoliikenneverkon suorituskyvystä.

Netradar - rahoituskokonaisuus omasta ja vieraasta pääomasta

Celltrum Oy:n Netradar-ratkaisu tarjoaa tietoliikenneoperaattoreille hyvin kattavan ja ajantasaisen tiedon tietoliikenneverkon suorituskyvystä siltä kannalta, miten kuluttajat ja yritysasiakkaat todellisuudessa kokevat palvelut heidän puhelimissaan. Netradar-ratkaisulla operaattori pystyy seuraamaan verkon tilannetta, ja sen perusteella suorittaa korjaustoimia, sekä tarvittaessa investoida lisäkapasiteettiin juuri siellä, missä sitä eniten tarvitaan. Koska Netradar järjestelmä suorittaa mittauksia jatkuvasti ja kaikissa järjestelmän piirissä olevissa matkapuhelimissa, saatu tieto on huomattavasti luotettavampaa ja kattavampaa kuin kilpailevilla menetelmillä.

Netradar-ratkaisu on laajasti käytössä kansainvälisillä operaattoreilla, ja yritys kasvaa nopeasti.

Grannenfelt Finance Oy toteutti yritykselle keväällä 2021 rahoitushankkeen yrityksen kansainvälisen laajentumisen tukemiseksi. Hankkeessa järjestettiin yritykselle kokonaisuus, joka koostui oman pääoman ehtoisista sijoituksista yksityisijoittajilta ja pääomarahastoilta, sekä vieraan pääoman ehtoisesta rahoituksesta.

-Tomi Paatsila, Toimitusjohtaja, Celltrum Oy

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan hermolla

Jätä yhteystietosi päästäksesi ajan tasalle viimeisimmistä rahoituksen ja yrityskauppojen uutisista.