Siirry suoraan sisältöön

Sensative - rahoitusta kansainväliseen laajentumiseen

Sensative tarjoaa yhtenäisen, älykkään ja ketterän infrastruktuurialustan, joka mahdollistaa useiden itsenäisten IoT-ratkaisujen integroinnin saumattomasti.

Sensative - rahoitusta kansainväliseen laajentumiseen

Sensative tarjoaa yhtenäisen, älykkään ja ketterän infrastruktuurialustan, joka mahdollistaa useiden itsenäisten IoT-ratkaisujen integroinnin saumattomasti. Sensativen oma yhteentoimiva infrastruktuuri voi kaksinkertaistaa IoT-ratkaisuista saatavan arvon. Lisäksi yhtiö myy antureita, joilla on alan paras suorituskyky ja kestävyysprofiili.

Sensative mahdollistaa täydellisen digitalisoinnin ja on keskeinen asiakkaidensa digitalisointistrategian mahdollistaja. Yhtiö nopeuttaa IoT-ratkaisujen käyttöönottoa, hyödyntämistä ja skaalaamista niin yhteiskunnassa kuin teollisuudessa. Sensative tarjoaa jo yli 100 asiakaskäyttökohdetta makro- (kaupungit, kunnat) ja mikrotason (rakennukset, kodit) asiakkaille - esim. parempaa energia- ja resurssitehokkuutta sekä kehittyneitä digitalisaatiohyötyjä.

Grannenfelt Finance auttoi Sensativea hankkimaan huomattavan määrän rahoitusta sen kansainvälistä laajentumista varten.

Lisää Sensativen sivuilla

 

On ilo työskennellä Sensativen erinomaisen johtoryhmän kanssa. Yrityksellä on vahva tuote, joka täyttää ainutlaatuisella tavalla markkinoilla olevan aukon. Tiimillä on monipuolista asiantuntemusta IoT- ja ICT-alalta, kansainvälisestä skaalaamisesta sekä menestyksekkään maailmanlaajuisen toiminnan perustamisesta. Tämä on vankka perusta laajentumiselle. Olin erityisen ylpeä voidessani esitellä uusille sijoittajille ja rahoittajille Sensativen mahdollistamat toiminnalliset ja ympäristöön liittyvät hyödyt
— Katrin Ahlbäck, Grannenfelt Finance
 
Olemme erittäin tyytyväisiä Katrinin tarjoamaan tukeen ja asiantuntemukseen. Olemme työskennelleet Grannenfelt Financen kanssa useissa hankkeissa - velka- ja pääomahankkeissa sekä EU-tukirahoitushankkeissa. Katrin on auttanut meitä niin kasvurahoituksen hankinnassa että DD- ja neuvotteluprosessin jokaisessa vaiheessa. Hänen ammattitaitonsa ja sitoutumisensa on ollut arvokasta matkallamme. Saamamme rahoitus oli merkittävää ja tukee kansainvälistymistämme ja laajentumistamme
— Mats Pettersson, CEO & Co-founder, Sensative

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan hermolla

Jätä yhteystietosi päästäksesi ajan tasalle viimeisimmistä rahoituksen ja yrityskauppojen uutisista.