Siirry suoraan sisältöön

Vastuu Group – Hartwall Capital tukemaan kasvua

Vastuu Group edistää etenkin rakennetun ympäristön digitalisaatiota ja auttaa alalla toimivia yrityksiä lain velvoitteiden hoidossa.

Vastuu Group – Hartwall Capital tukemaan kasvua

Perheomisteinen sijoitusyhtiö Hartwall Capital on tehnyt sijoituksen Vastuu Groupiin 31.1.2023. Vastuu Group tytäryhtiöineen panostaa vahvasti asiakasarvon lisäämiseen ja kasvuun. Yhtiön lähitulevaisuuden tavoitteena on kasvattaa palvelutarjontaa kotimarkkinalla ja samalla valmistautua asteittaiseen kansainvälistymiseen. Nyt saatu rahoitus mahdollistaa tarvittavat investoinnit, jotta nämä tavoitteet pystytään saavuttamaan.

Grannenfelt Finance toimi yhtiön taloudellisena neuvonantajana pääomakierroksella.

Lisää aiheesta Vastuu Groupin sivuilla

Oli erittäin antoisaa työskennellä yhtiön osaavan johdon sekä hallituksen kanssa. Yhtiöllä on mainiot kasvumahdollisuudet ja palava halu tehdä seuraava kasvuloikka. Uusi sijoittaja tuo vahvan selkänojan tavoitteiden toteutumiselle.

Näemme, että suomalainen kasvusijoitusmarkkina on aktiivinen, ja oikein rakennettuna pääomakierrokset saadaan vietyä menestyksekkäästi maaliin aikataulussa.

Kuten tässäkin hankkeessa meille on ensisijaisen tärkeää yhtiön toiminnan ja taloudellisen tilanteen syvälllinen ymmärtäminen, sijoittajien näkökulman ymmärtäminen, sekä avarakatseinen vuoropuhelu eri sidosryhmien välillä
— Miikka Lievonen, Grannenfelt Finance
 
Olemme erittäin tyytyväisiä Grannefelt Financen panokseen onnistuneen rahoituskierroksen toteuttamiseksi. Grannefelt Financen työpanos ja asiantuntemus loivat yhtiölle pohjan onnistuneelle rahoituskierrokselle. Grannenfelt Finance johti hanketta kokonaisvaltaisesti, sai luotua hankkeelle merkittävää kiinnostusta sijoittajakentässä, sekä edisti neuvotteluja hankkeelle määritellyssä aikataulussa. Lopputulemana niin henkilöstö, johto, hallitus että sekä uudet että vanhat omistajat voivat antaumuksella keskittyä tulevan kasvun luomiseen
— Lars Albäck, CEO, Vastuu Group

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan hermolla

Jätä yhteystietosi päästäksesi ajan tasalle viimeisimmistä rahoituksen ja yrityskauppojen uutisista.