• Fi
 • En
 • Fi
 • En
 • Miksi neuvonantaja?

  Grannenfelt Finance tuntee markkinatilanteen ja eri rahoittajien odotukset, ja pystyy näin auttamaan optimaalisen rahoituspaketin laadinnassa ja toteutuksessa.

  1. Rakenne

  Arvioimme yhtiön talouslukujen ja strategian perusteella onko tarpeen lisätä velkaa vai omaa pääomaa, ja kuinka paljon korkokuluja sekä lainan lyhennyksiä yhtiö pystyy hoitamaan. Rakenne pohjautuu vahvasti siihen, mitä rahoitusinstrumentteja yhtiön on mahdollista saada kussakin tilanteessa.

  2. Strategia

  Potentiaaliset rahoituskanavien arviointi etukäteen on tärkeää sujuvan rahoitusprosessin kannalta. Me autamme tunnistamaan oikeat tahot ja lähestymiskulmat.

  3. Taloudelliset luvut & esitysmateriaali

  Sijoittajille ja rahoittajille esitettävän materiaalin tulee olla hyvin rakennettu, uskottava ja informatiivinen sisältäen oleelliset talousluvut. Me autamme yhtiötä rakentamaan materiaalipaketin, joka vastaa jokaisen rahoittajan ja sijoittajan tarpeisiin, ja vastaa kullekin tahoille tärkeisiin kysymyksiin.

  4. Neuvottelut

  Grannenfelt Financen ajantasaisen markkinatilanteen tuntemuksen avulla pystymme neuvottelemaan asiakkaidemme tarpeisiin nähden hyvät ehdot ja kustannukset.

  5. Toteutus

  Optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi jokainen rahoitusprojekti tulee toteuttaa huolellisesti ja tarkasti.